Flamuri turk valëvitet në Afrin

Fjalët e ushtarit që ngriti flamurin turk në qendër të Afrinit: “Kjo është dhurata e Forcave të Armatosura Turke në 18 Mars, Ditën e Dëshmorëve për popullin e madh turk dhe të gjithë dëshmorët”.