Kocaeli e rilindur pas tërmetit të 1999

Qytetarët e Kocaeli-së, provincë që përjetoi një rrënim të rëndë gjatë tërmetit të 17 gushtit 1999 në rajonin e Marmasë, përveç mijëra banesave të ndërtuara sipas rregullave të tërmetit dëshmojnë edhe transformimin dhe zhvillimin teknologjik që ka bërë qyteti në këto 18 vite.