“Protestat në Iran nuk kishin vetëm motive ekonomike”

Do të ishte fyerje për popullin iranian të thuash që në rrugë njerëzit dolën vetëm për shkaqe ekonomike. Protestuesit në të njëjtën kohë kishin edhe kërkesa sociale dhe politike”, tha Presidenti i Iranit, Hasan Ruhani në një prononcim për agjencinë iraniane “Tasnim” të lajmeve.