Ushtria turke përforcon vijën kufitare me Sirinë

Forcat e Armatosura Turke (TSK) dërguan përforcime ushtarake shtesë automjetesh të blinduara dhe forca speciale (komando) për njësitë ushtarake të vendosura në kufirin me Sirinë.

Ushtria turke përforcon vijën kufitare me Sirinë

Forcat e Armatosura Turke (TSK) dërguan përforcime ushtarake shtesë automjetesh të blinduara dhe forca speciale (komando) për njësitë ushtarake të vendosura në kufirin me Sirinë.

Autokolona e përbërë nga mjetet e blinduara me forcat ushtarake, të dërguara nga rajone të ndryshme të Turqisë mbërriti në rrethin Hatay të Turqisë.

Bëhet e ditur se autokolona, e cila përparoi drejt kufirit me masa të marra për sigurinë e tyre, u dërgua për përforcimin e njësive ushtarake, që janë dislokuar në kufirin me Sirinë.

 


Lajme të ngjashme