Vendet e kualifikuara deri tani në Botërorin 2018

Më poshtë gjeni emrat e 17 vendeve që janë kualifikuar deri tani për në Kupën e botës 2018 në Rusi.

Vendet e kualifikuara deri tani në Botërorin 2018

17 vende janë kualifikuar deri tani për në Kupën e botës 2018 në Rusi, nga 14 qershori deri më 15 korrik.

Vendi organizator: Rusia

AFRIKA: Nigeria, Egjipti

AMERIKA E JUGUT: Brazili

AZIA: Iran, Japoni, Koreja e Jugut, Arabia Saudite

AMERIKA E JUGUT, QENDRORE DHE KARAIBET: Meksika, Kosta-Rika

EUROPA: Gjermania, Anglia, Belgjika, Spanja, Polonia, Islanda, SerbiaLajme të ngjashme