Mijëra njerëz janë mbledhur në Sarajevë për të parë e dëgjuar Presidentin Erdoan

Sarajevë | Vizita e Presidentit Erdoan në Bosnjë-Hercegovinë

Sarajevë

Presidenti i Turqisë, në ndërtesën e presidencës, u prit nga qindra nënshtetas boshnjakë dhe turq por edhe nga vende të tjera të Ballkanit që brohorisnin dhe mbanin në duar pankarta ku shkruhej “Mirëserdhe Reis”.


Fjalët Kyçe: Sarajevë , Bosnjë-Hercegovinë , Bakir Izetbegoviç , Presidenti Recep Tayyip Erdogan