Vjen pranvera dhe çelin lulet në Malin Domaniç të Turqisë

Domaniç | Veçanërisht gjatë fundjavës dhjetëra banorë nga të dyja qytetet preferojnë të shëtisin në shpatin e këtij mali.

Domaniç

I njohur ndryshe si një depo oksigjeni, Mali Domaniç zë vend mes rretheve Kutahya dhe Bursa dhe gjithashtu i jep emër edhe nënprefekturës Domaniç.


Fjalët Kyçe: pranvera , Bursa , Kutahya , Domaniç