Konkursi i Muajit

Pyetja për muajin janar është:

Në cilin qytet të Turqisë ka lindur Shën-Nikolla apo Shën-Kolli, që anembanë globit njihet si Babagjyshi i Vitit të Ri?  

A) Izmir

B) Antalia

C) Mardin

Tre pjesëmarrësve, që do të na dërgojnë përgjigjen e saktë dhe do të përcaktohen si fitues me shortin, që do të hidhet mes dëgjuesve dhe vizitorëve të faqes së internetit, Radio Zëri i Turqisë do t’u dërgojë nga një dhuratë

Përgjigjet mund t’i dërgoni deri më datë 31 janar 2018 duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Ju lutemi plotësoni të gjitha hapësirat, duke shkruar të plotë edhe adresën tuaj postare. Gjithashtu përgjigjet e konkursit mund ti dërgoni edhe me faks në numrin: +90-312-463-34-54.

Të gjithë pjesëmarrësve u urojmë suksese.


Përgjigju Konkursit të Muajit