Zgjedhjet në Shqipëri-Numërohen 1070 nga 5 362 kuti, udhëheq PS me 51%
Ministria e Jashtme e Turqisë i shpreh ngushëllimet Pakistanit
Gjatë Ramazanit IHH ka shpërndarë ndihma për 5 milionë nevojtarë në mbarë botën
Sulm me makinë ndaj myslimanëve në Newcastle të Anglisë
Erdoan: Turqia mbështet dhe përvetëson qëndrimin e Katarit ndaj 13 kërkesave
Organizata dhe personalitete të ndryshme reagojnë në mbështetje të Katarit
Çavushollu vazhdon trafikun diplomatik për krizën e Katarit
Paria shtetërore e Turqisë uron Fitër Bajramin
Besimtarët në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë falin namazin e Fitër Bajramit
Në Shqipëri zhvillohen zgjedhjet e 9-ta parlamentare pas vitit 1991
RUBRIKAT TEMATIKE
TURQIA
BOTA
BALLKANI
JETA DHE SHËNDETI
EKONOMIA
KULTURA DHE ARTI
SHKENCA DHE TEKNOLOGJIA
SPORTI
OPINIONE