Revista Presei - 16.04.2018

Revista Presei - 16.04.2018

Revista Presei - 16.04.2018

 

Ziarul Yeni Safak relează: ”Erdogan: și tu, care ești în Pennsylvania, vei reveni.”

Președintele Recep Tayyip Erdogan și-a exprimat angajamentul ferm de a continua lupta împotriva organizației teroriste fetullahiste / statul paralele (FETO/PYD). În cadrul discursului rostit la Congresul ordinar al partidului său de la Maltepe, președintele a notat: ”Până în prezent am capturat peste hotare și am adus în țară 80 dintre ei. Și tu, care ești în Pennsylvania (liderul FETO) și tu vei veni.”

Cotidianul Sabah notează: ”Yildirim: este prea târziu”

Prim-ministrul Binali Yildirim a vorbit în cadrul Congresului Partidului Justiției și Dezvoltării de la Tuzla. Referindu-se la campania aeriană condusă de SUA împotriva regimului sirian, Yildirim a spus: ”  Occidentul și-a amintit de inocenții sirieni. Este un răspuns întârziat la adresa ucigașilor.”

Cotidianul Hurriyet titrează: „335 de kilograme de aur sub saltea!“

Viceprim-ministrul Mehmet Simsek a anunțat că  oamenii au demonstrat un interes sporit în atragerea rezervelor de aur în depozitele bancare și a marcat că în perioada a doua  7 100 de oameni au scos o mie 335 de kg de aur de sub saltea.

Ziarul Vatan scrie: „Stoltenberg a solicitat aliaților Turciei să-i acorde mai mult sprijin.”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, într-un interviu acordat pentru Agenția Anadolu (AA), a declarat că Turcia este un aliat valoros în cadrul alianței care are o importanță strategică deosebită.  Subliniind că Turcia în prezent are nevoie de sprijinul NATO, a solicitat aliaților să acorde și mai mare sprijin Turciei.

Cotidianul Haber Turk : "13 mii de turiști au venit la Marmaris"

Orașul Marmaris din Mugla a intrat rapid în sezonul turistic din 2018. 13 000 de turiști care își petrec vacanța în oraș au însuflețit străzile și plajele orașului. Temperaturile în regiune ajung la 29 de grade însă turiștii nu ezită să intre în mare.

  Ştiri din aceeaşi categorie