Bannon, fostul strateg al Casei Albe şi-a cerut scuze

Bannon, fostul strateg al Casei Albe şi-a cerut scuze

Bannon, fostul strateg al Casei Albe şi-a cerut scuze

Steve Bannon, fost strateg al Casei Albe, care scria ıntr-o carte referitor la primul an ın functia de președinte al Statelor Unite (SUA) al lui Donald Trump ca "Trumpul a criticat pe fiul sau cel mai mare cu cuvinte dure despre investigatia Rusiei", a renuntat la expresiile atribuite lui.
Bannon, a facut o declaratie scrisa pe portalul de știri Axios ın SUA despre acest subiect şi a clarificat cuvintele atribuite lui și și-a cerut scuze pentru raspunsul sau ıntarziat.
Subliniind ın declaratia sa ca sprijinul pentru Trump este neclintit, Bannon a spus ca, ın ceea ce privește fiul lui Trump,
"El nu a renuntat niciodata de a sustine tatal sau și agenda sa de schimbare a tarii, este un om bun și un patriot bun". 
Bannon a mai spus ca ın cursa prezidentiala, Trump a fost singurul candidat republican care a avut puterea de a ınvinge ın fata candidatului democrat, Hillary Clinton. 
Cartea „Foc și para: Inauntrul Casei Albe a lui Trump”, care se bazeaza pe informatiile date de cel mai vechi strateg a lui Trump, Bannon, a fost obiectul unor controverse ın publicul american.
In carte s-a  scris ca, Bannon a folosit expresia de “tradator” referitor la cel mai mare fiu al lui Trump, Trump Jr., care s-a ıntalnit la hotelul Trump din New York cu rușii. 
Trump ıntr-o declaratie scrisa spunand: "Ziua ın care a fost concediat şi-a pierdut nu numai slujba ci și mintea"  reactionase la declaratiile lui.

 


Etichete: scuze , rusii , ıntalnire , carte , bannon , trump

Ştiri din aceeaşi categorie