3 Turci din Germania au fost premiati

3 Turci din Germania au fost premiati

3 Turci din Germania au fost premiati

In Germania, trei persoane de origine turca au primit premiul pentru pace.
La ceremonia din Frankfurt ın care au fost premiati 37 de persoane straine, şeful adjunct la Clinica Universitatii Goethe din Frankfurt. Prof. Dr. Korkusuz, Prof. Dr. Şen, pensionat de la spitalul Höchst. și președintele consiliului consultativ Akbank AG, Özcan, au fost de asemenea premiati.
Ceremonia organizata de catre Consiliul strainilor din cadrul municipiului Frankfurt a avut loc la Biserica Paulskirche unde au fost acordate premiile personalitatilor de succes de origine straina.
Prof. Dr. Hüdayi Korkusuz, șeful adjunct al Clinicii din Universitatea Goethe, Frankfurt,  Dr. Șemi Șen fost director al Centrului de urgenta şi  Cardiologie, Angiologie și Medicina din Spitalul Frankfurt Höchst. și Banu Ejder Özcan, președintele consiliului de administratie al bancii Akbank AG și membru al consiliului consultativ al Bancii Centrale din Germania, au fost considerati demni de premii.
Prof. Dr. Korkusuz mentionand ca este foarte mandru de a fi premiat, a subliniat ca"Mai important este faptul ca este un val de islamofobie ın Europa și Germania. Intr-un astfel de concurs de ımprejurari este o mandrie de a fi premiat ". 
Profesor Dr. Șen a explicat ca spera sa contribuie la prietenia turco-germana,
"Am fost denumiti pentru aceste premii și așa ca suntem fericiti". 
Özcan, președintele Consiliului de Administratie al Akbank AG, și-a exprimat satisfactia de a fi premiat.

 Ştiri din aceeaşi categorie