Prezentarea noului serial "Mehmetçik Kut'ül Amare" la Palatul Prezidențial

Prezentarea noului serial "Mehmetçik Kut'ül Amare" la Palatul Prezidențial

Prezentarea noului serial "Mehmetçik Kut'ül Amare" la Palatul Prezidențial

Prezentarea noului serial pretențios al canalului TRT "Mehmetçik Kut'ül Amare" (armata Kut al-Imara / Victoria de la Kut al-Imara), lucrările și filmările preliminare ale căruia au durat aproximativ 2 ani, a fost găzduită de președintele Recep Tayyip Erdogan la Palatul Prezidențial.

Prim-ministrul Binali Yildirim, Șeful adjunct al Statului Major General, Generalul Ümit Dündar, comandanții forțelor și un număr mare de miniștri și deputați au participat la acest eveniment.

Mai întâi a fost prezentat un  scurtmetraj despre serialul în cauză iar prin urmare cei prezenți au urmărit un film care a relatat despre lucrările și filmările preliminare. Președintele Erdogan a manifestat un interes profund fața de actori.

Înainte de prezentare a serialului ”Mehmetçik Kut'ul Amare”, viceprim-ministrul Bekir Bozdag a spus:

”În serialul ”Mehmetçik Kut'ul Amare” TRT aduce pe ecrane istoria succesului, eroismului unei mari victorii învăluite din istoria noastră glorioasă.

Vom realiza noi proiecte. Vom continua cu alte exemple."

Directorul general al TRT, Ibrahim Eren, a declarat:

"A fost stabilit un platou grozav și actorii s-au pregătit. Hainele de epocă au fost toate cusute de la început.  Fiecare joi vom aduna pe telespectatori în fața micilor ecrane. Cred că joi va deveni încă o zi de săptămână care va lega telespectatorii de TRT.”

Actorii serialului prezenți la Palatul Prezidențial şi-au împărtășit sentimentele.

Actorul İsmail Ege Şaşmaz a menționat că este mândru să ia parte în acest proiect în care crede din toată inima.

İlker Aksum  a vorbit despre instruirea militară incredibilă înaintea filmării serialului și a spus că acesta va fi într-adevăr un proiect cel mai pretențios din ultimii ani.Ştiri din aceeaşi categorie