Британија ќе протера 23 руски дипломати

Шпијунска криза меѓу Британија и Русија.

Британија ќе протера 23 руски дипломати

Шпијунска криза меѓу Британија и Русија.

Британија соопшти дека ќе протера 23 руски дипломати.Слични вести