Протестите во светот по повод пренесувањето на амбасадата на САД во Ерусалим

Протестите во светот по повод пренесувањето на амбасадата на САД во Ерусалим |

Протестите во светот по повод пренесувањето на амбасадата на САД во Ерусалим

По повод масакр врз Газа што го изврши израел по пренесувањето на амбасадата на САД од Тел Авив во Ерусалим, во целиот свет се одржаа протести проотив овој немилосрден чин.


Тагови: