Поплави во Јапонија

Јапонија погодена од поплави предизвикани од силните врнежи од дожд кои ги зафатија особено западните делови на земјата |

Јапонија погодена од поплави предизвикани од силните врнежи од дожд кои ги зафатија особено западните делови на земјата

Тагови: поплави , Јапонија