Кападокија исполнета со туристи за празникот Рамазан бајрам

Кападокија исполнета со туристи за празникот Рамазан бајрам |

Кападокија исполнета со туристи за празникот Рамазан бајрам

Сите капацитети за преноќевање на светско познатиот туристички центар Кападокија во Турција, кој е познат со различните облици на карпите, хотелите издлабени во карпите, историските манастири, коњите, камилите, турите со балони на топол воздух, беа исполнети за празникот Рамазан бајрам.

 


Тагови: Рамазан бајрам , Кападокија