ЕУ во 2016 потроши 200 милијарди евра за одбрана

ЕУ во 2016 потроши 200 милијарди евра за одбрана |

ЕУ во 2016 потроши 200 милијарди евра за одбрана

ЕУ во 2016 потроши 200 милијарди евра за одбрана


Тагови: милијарди евра , одбрана , еу