Титан, сателитот на Сатурн има иста надморска височина како морињата на Земјата
Фестивал на фигури од мраз во Кина
Руските војници се повлекуваат од Африн
ПКК /ПЈД гранатираа болници во Африн
Руските војници се повлекуваат од Африн
Турција нема да толерира било каква закана која ќе се однесува на националната безбедност
Вратата на НАТО е отворена за нови членки
Африн,терористичко гнездо на турската граница
Ердоган оствари телефонски разговор со Мирзивојев
По шести пат продолжена вонредната состојва во земјава
Програми
Регион
Турција
Свет
Здравје, наука и технологија
Култура и уметност
Економија
Спорт

Bizden Ezgiler