Amerikai cégek törökországi képviselőit fogadta Erdoğan

„Minden hullámvölgy ellenére hiszek abban, hogy a befektetés és kereskedelem segítségével erősödni fog stratégiai együttműködésünk az Egyesült Államokkal” - jelentette ki Recep Tayyip Erdoğan köztársasági elnök.

Amerikai cégek törökországi képviselőit fogadta Erdoğan

Erdoğan amerikai cégek törökországi képviselőit fogadta.

A 2 óra 40 percen át tartó fogadáson jelen volt Mustafa Varank ipari és technológiai miniszter, Ruhsar Pekcan kereskedelmi miniszter és az AK Parti elnökhelyettese, Lütfi Elvan is.

Erdoğan utalt rá: a találkozó lehetőséget nyújt, hogy jobban megértsék és közelebbről megismerjék egymás álláspontját:

„Minden hullámvölgy ellenére hiszek abban, hogy a befektetés és kereskedelem segítségével erősödni fog stratégiai együttműködésünk az Egyesült Államokkal” - jelentette ki a köztársasági elnök.

Hangsúlyozta, hogy 16 éve, mióta kormányon vannak, nagy fontosságot tulajdonítanak annak, hogy minden partnerükkel tanácskozzanak:

„Az ajtóm mindig is nyitva fog állni önök előtt. Én magam, minisztereim, tanácsadóim, és a többieké is. Nagyon jól tudják, hogy a térségben zajló bizonytalanság, összecsapások és szükség ellenére Törökország sikeres, s a most felmerült nehézségek sem legyőzhetetlenek számunkra. Meg fogják látni, hogy Törökország jövője sokkal fényesebb és ragyogóbb lesz” - hangsúlyozta Erdoğan köztársasági elnök.Még több hír