Egy lőszerraktárat találtak Afrinban

A Török Fegyveres Erők egységei felkutatják az aknákat a szíriai Afrin térségében, eközben megtalálták a PKK/PYD-YPG terrorszervezet egyik fegyverraktárát.

Egy lőszerraktárat találtak Afrinban

A török haderő vezérkara tájékoztatása alapján, az Olajág Hadművelet keretében a török katonai egységek tovább folytatják az aknák felkutatását Szíriai északi részén, Afrin térségében.

A Török Fegyveres Erők és a Szabad Szíriai Hadsereg nagyszabású katonai műveletet indított Szíriai északi részén, Afrin térségében, és március 18-án ellenőrzés alá vonta Afrint,  még a térségben folytatják az aknák felkutatását a civilek védelme érdekében.

A török haderő egységei szakadatlanul folytatják kutatásaikat, hogy felszámolják a terrorszervezet búvóhelyeit, fegyveres állásait, fegyvereit, és eszközeit.

Az akciók során egy fegyverraktárat is találtak meg, a Török Fegyveres Erők a fegyverraktárról készített fényképeket és felvételeket feltöltötte a közösségi oldalaira. A fényképeken a terroristák által készített pusztító hatású robbanók láthatók.

A török haderő egységei segítik a török segélyszervezet, és a Katasztrófvédelmi Igazgatóság által gyűjtött adományoknak a rászorulókhoz való eljuttatását.

Afrinben a cél az, hogy minden visszaálljon a megszokott kerékvágásba.

A török haderő vezérkara közleményére hivatkozva, a segélyek az elmúlt héten 52 településen mintegy 6 ezer emberhez jutottak el.Még több hír