Τουρκικός τύπος 16.04.2018

Μια ματιά στις σημερινές εφημερίδες

Τουρκικός τύπος 16.04.2018

Yeni Şafak: "Ερντογάν: Και εσύ θα έρθεις από την Πενσιλβάνια”

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε μήνυμα αποφασιστικότητας στην καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ/PDY. Ο κ. Ερντογάν εκφώνησε ομιλία στην Ιστάνμπουλ πριν το 6ο τακτικό συνέδριο του κόμματος του. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι μέχρι σήμερα μεταφέρθηκαν στην Τουρκία τα 80 μέλη της σχετικής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Sabah: "Γιλντιρίμ: Άργησαν πολύ

Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ εκφώνησε ομιλία στη συνοικία Τούζλα στην Ιστάνμπουλ όπου σχετικά με την αεροπορική επίθεση των δυτικών χωρών ανέφερε ότι οι σχετικές χώρες θυμήθηκαν τους αθώος και ήταν απάντηση κατά δολοφόνων που άργησε πολύ.  

Hürriyet: "335 κιλάχρυσόςκάτωαπότομαξιλάρι!”

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για την οικονομία Μεχμέτ Σιμσέκ ανέφερε ότι οι πολίτες εμπιστεύτηκαν στα ομόλογα χρυσού και 7 χιλιάδες 100 οικογένειες έκαναν επενδύσεις σε ομόλογα χρυσού και σε πιστοποιητικά μίσθωσης με το συνολικό ποσό χιλίων 335 κιλών χρυσού.

Vatan: " Έκκληση από τον Γενς Στόλτενμπεργκ στους συμμάχους για περισσότερη υποστήριξη προς την Τουρκία”

Ο Γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε ότι η Τουρκία είναι πολύτιμη και στρατηγική σύμμαχος του ΝΑΤΟ.

Haber Türk: "13 χιλιάδες τουρίστες έφτασαν στο Μάρμαρις”

Στη υποδιοίκηση Μάρμαρις της Μούγλα ξεκίνησε η καλοκαιρινή σεζόν όπου έφτασαν 13 χιλιάδες τουρίστες. Η θερμοκρασία έφτασε τους 29 βαθμούς Κελσίου όπου έφτασαν τουρίστες από την Τουρκία και το εξωτερικό.


Λέξεις-κλειδιά: τουρκικές εφημερίδες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ