Ανακοινωθέν για την χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

«Τονίστηκε η σημασία της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με την Ρωσία για την παύση των συγκρούσεων σε σχέση με την περιοχή μη διαμάχης στο Ιντλίμπ»

Ανακοινωθέν για την χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

 

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας εξήρε τη σημασία της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με την Ρωσία για την παύση των συγκρούσεων σε σχέση με την περιοχή μη διαμάχης στο Ιντλίμπ της Συρίας.

 

Στο ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Συγκρότημα, αναφέρθηκαν τα παρακάτω:

 

«Τονίστηκε η σημασία της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με την Ρωσία για την παύση των συγκρούσεων σε σχέση με την περιοχή μη διαμάχης στο Ιντλίμπ».

 

 «Επιβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα για την συνέχιση με αυξανόμενη ρυθμό των δραστηριοτήτων για τον καθαρισμό και των υπόλοιπων περιοχών της Συρίας από τρομοκρατία. Η διεθνής κοινότητα κλήθηκε να εκπληρώσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τις πολιτικές και ανθρωπιστικές της υποχρεώσεις σε ότι αφορά την επίλυση της συριακής κρίσης».

 

«Αναμένεται να εφαρμοστεί με ευαισθησία ο οδικός χάρτης που έχει συμφωνηθεί για να καθαριστεί η Μανμπίτζ από την τρομοκρατική οργάνωση».

 

«Η σύλληψη τρομοκρατών στο εξωτερικό και η παράδοση τους στην τουρκική δικαιοσύνη, αποτελεί εκδήλωση της αποφασιστικότητας της Τουρκίας, αυτές οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν».

 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ