Υποστήριξη από την TIKA στην Υεμένη

Η Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού (TIKA) εξασφάλισε εξοπλισμό στο κέντρο οικογενειακής ανάπτυξης στην πόλη Αντέν της Υεμένης

Υποστήριξη από την TIKA στην Υεμένη

Η Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού (TIKA)  εξασφάλισε εξοπλισμό στο κέντρο οικογενειακής ανάπτυξης στην πόλη Αντέν της Υεμένης.

Στάλθηκαν υπολογιστές, ραπτομηχανές, καρέκλες, και είδη για τα γραφεία.

Στην τελετή παράδοσης των βοηθειών ένας από τους αρμοδίους στην Υεμένη, Μουχάμεντ αλ Μπερί ευχαρίστησε την Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού (TIKA) για τις βοήθειες.

Ο ίδιος ο αρμόδιος είπε ότι και τα υπόλοιπα ιδρύματα σχετικά με τις βοήθειες πρέπει να πάρουν ως παράδειγμα την Τουρκία και την TIKA.

Και ο συντονιστής της TIKA Αμπντουάχ Σαρί είπε ότι υποστηρίζουν το κέντρο οικογενειακής ανάπτυξης στην πόλη Αντέν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δίνουν μεγάλη σημασία στα παρόμοια σχέδια υποστήριξης στην Υεμένη όπου εξασφαλίζουν εξοπλισμό στα κέντρα που δίνουν εκπαιδεύσεις σε οικογένειες με περιορισμένο εισόδημα επίσης παρέχουν ευκαιρίες απασχόλησης.

Τέλος υπογράμμισε ότι στα πλαίσια του σχεδίου σε χίλιες γυναίκες δίνουν εκπαίδευση για διαχείριση έργων και μάρκετινγκ επίσης εκπαίδευση στη ραπτική, τη φωτογραφία, την κομμωτική, στο σχεδιασμό και στην πληροφορική.


Λέξεις-κλειδιά: Υεμένη

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ