Αφριν :  Καθαρίσθηκαν τα χωριά Μαστουρα και Κασταλ Κισικ από τα τρομοκρατικά στοιχεία

Οι ΤΕΔ   προελαύνουν  στο συριακό έδαφος  στο πλαίσιο ης επιχείρησης Κλαδί Ελιάς στην περιοχή του Αφρίν στα βορειοδυτικά της Συρίας

Αφριν :  Καθαρίσθηκαν τα χωριά Μαστουρα και Κασταλ Κισικ από τα τρομοκρατικά στοιχεία

 

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν  την επιτυχή προέλαση τους  στο πλαίσιο  της επιχείρησης Κλαδί Ελιάς   και τελευταία   καθάρισαν δυο ακόμα χωριά το Μαστουρα και Κασταλ Κισικ από  τα τρομοκρατικά στοιχεία στην περιφέρεια του Αφρίν στην Συρία.

Η Επιχείρηση Κλαδί Ελιάς  που  ξεκίνησαν  στις 20 Ιανουαρίου οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή Άφριν της Συρίας, προκειμένου να εξουδετερώσουν τους τρομοκράτες μέλη των PKK/KCK/PYD-YPG και ΝΤΑΕΣ, και να διασώσουν τον φιλικό και αδερφικό λαό της περιοχής από την καταπίεση και την τυραννία, συνεχίζεται με απόλυτη  επιτυχία, σημειώθηκε στην ανακοίνωση του ΓΕΕΔ.

Οι  άνδρες των ΤΕΔ συνεχίζουν τις εργασίες αποναρκοθέτησης  και για την επιστροφή  στο κανονικό ρυθμό της ζωής στις περιοχές που  καθαρίζονται από τα τρομοκρατικά στοιχεία.

Στο πλαίσιο των  εργασιών μελέτης και  έρευνας  που κατευθύνονται από τις ΤΕΔ  στο χωριό Μαστουρα κατασχέθηκαν   σε μεγάλο αριθμό πύραυλοι, όλμοι ,  ρουκέτες ,  εκρηκτικοί μηχανισμοί  και πολλά βαριά όπλα.

Ο λαός της περιοχής  παρέχει  απόλυτη στήριξη στις εργασίες στους μαχητές  του ΕΣΣ.

Ο Αμπου Τζαφερ από τους διοικητές  του ΕΣΣ  τόνισε ότι, κατά την διάρκεια των  εργασιών έρευνας  στο χωριό  Μαστουρα  ανακαλύφθηκαν με μεγάλο αριθμό πυρομαχικά, μεσαία και βαριά όπλα, πύραυλοι Γραντ, βλήματα όλμου και  αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί.ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ