Καταστράφηκαν 8 στόχοι των τρομοκρατών στα βόρεια του Ιράκ

Σε αεροπορική επιδρομή των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

Καταστράφηκαν 8 στόχοι των τρομοκρατών στα βόρεια του Ιράκ

 

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν 8 στόχους που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες ως κρησφύγετα, καταφύγια και θέσεις όπλων σε αεροπορική επιδρομή στα βόρεια του Ιράκ.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις εναντίον στόχων της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης στα βόρεια του Ιράκ.

 

Σ’ αυτό το πλαίσιο διεξήχθη αεροπορική επιδρομή στις περιοχές Σινάθ-Χαφτανίν, Μετίνα, Γκάρα, Αβασίν και Μπασιάν εναντίον μελών της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που διαπιστώθηκε ότι ετοιμάζονταν να επιτεθούν σε φυλάκια και περιοχές βάσεων.

 

Στη διάρκεια της επιδρομής καταστράφηκαν 8 στόχοι τους οποίους η διαμελιστική τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα, καταφύγια και θέσεις όπλων.

 

Τα αεροσκάφη που εκτέλεσαν την επιδρομή επέστρεψαν με ασφάλεια στις βάσεις τους.

 

Χθες άλλωστε, σε αεροπορική επιδρομή των ΤΕΔ στην περιοχή Σινάθ-Χαφτανίν στα βόρεια του Ιράκ εναντίον μελών διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που διαπιστώθηκε ότι προετοίμαζαν επίθεση, είχαν καταστραφεί 16 στόχοι που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες ως κρησφύγετα, καταφύγια και θέσεις όπλων.ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ