Στη Σύνοδο των ΥΠΑΜ του Διεθνούς Συνασπισμού κατά της ΝΤΑΕΣ παρέστη ο Τζανίκλι

Τον Τούρκο υπουργό Άμυνας υποδέχτηκαν ο Αμερικανός και η Ιταλίδα ομόλογοι του

Στη Σύνοδο των ΥΠΑΜ του Διεθνούς Συνασπισμού κατά της ΝΤΑΕΣ παρέστη ο Τζανίκλι

 

 

 

 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νουρεττίν Τζανίκλι συμμετείχε στην Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του Διεθνούς Συνασπισμού κατά της ΝΤΑΕΣ.

Τον Τζανίκλι κατά την έλευση του στο κρατικό ξενώνα Βίλα Μαντάμε, όπου διοργανώθηκε η σύνοδος υποδέχτηκαν ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις και η Ιταλίδα υπουργός Άμυνας Ρομπέρτα Πινότι.

Ο Τούρκος υπουργός παρέστη στην συνεδρίαση με περιορισμένη συμμετοχή που πραγματοποιήθηκε ενόψει της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που θα διοργανωθεί στις Βρυξέλλες.

Στη σύσκεψη τονίστηκαν οι συμβολές της Τουρκίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας καθώς και οι προσμονές της χώρας από τη διεθνή κοινότητα στον αγώνα κατά των ΝΤΑΕΣ, PYD/YPG/PKK και υπόλοιπων τρομοκρατικών οργανώσεων.

Στη σύσκεψη στην οποία συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης ΝΤΑΕΣ, ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά με το μέλλον των δραστηριοτήτων του Διεθνούς Συνασπισμού κατά της ΝΤΑΕΣ.

Ο Τζανίκλι μετά το πέρας της σύσκεψης που διήρκησε 3 ώρες μετέβη στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.


Λέξεις-κλειδιά: Νουρετίν Τζανίκλι

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ