Απορρίφθηκε η πρόταση έρευνας για την τοποθέτηση σταυρών στην Ολλανδία

Απορρίφθηκε η πρόταση του πολιτικού κόμματος Ντενκ για να ερευνηθεί η τοποθέτηση σταυρών από τα μέλη του κινήματος Pegida

Απορρίφθηκε η πρόταση έρευνας για την τοποθέτηση σταυρών στην Ολλανδία

Απορρίφθηκε η πρόταση του πολιτικού κόμματος Ντενκ, στην Ολλανδία σχετικά με την τοποθέτηση 23 σταυρών από τα μελή του κινήματος Pegida οι οποίοι είναι κατά του ισλάμ και των μεταναστών, στο χώρο όπου θα κατασκευαστεί τζαμί.

Δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του κόμματος Ντενκ για να συζητηθεί η τοποθέτηση των 23 σταυρών από τα μέλη του κινήματος Pegida όπου την περασμένη εβδομάδα συζητήθηκε σε μια συνεδρίαση με σκοπό να φτάσει στο Κοινοβούλιο η σχετική πρόταση.

Τα περισσότερα μέλη του κόμματος Ντενκ αποτελούνται από τους Τούρκους και τους μετανάστες όπου ο βουλευτής Φερίντ Αζαρκάν από το Μαρόκο είπε ότι προκάλεσε τη λύπη η μη υποστήριξη της πρότασης και είπε ότι το Κοινοβούλιο με αυτό τον τρόπο γυρίζει την πλάτη στους μουσουλμάνους.

Τα μέλη του κινήματος Pegida την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Ενσχέντε τοποθέτησαν 23 σταυρούς σε έκταση όπου θα πραγματοποιούσε η κατασκευή ενός τζαμιού. Και πριν από τέσσερις μήνες τοποθέτησαν σκηνή που συμβόλιζε την εκκλησία όπου μπροστά από τη σκηνή τοποθέτησαν πάλι σταυρό με αίμα γουρουνιού.


Λέξεις-κλειδιά: κίνημα Pegida , Ολλανδία

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ