Δυναμική η παρουσία τουρκικών εταιρειών στο MWC 2018

Κατασκευαστές από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν την τελευταία τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και τα νέα προϊόντα τους στην Βαρκελώνη

Δυναμική η παρουσία τουρκικών εταιρειών στο MWC 2018

 

Τουρκικές εταιρείες δίνουν το παρών στο Mobile World Congress 2018, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στον κόσμο, που ξεκίνησε στην Βαρκελώνη.

Στην έκθεση συμμετέχουν 108.000 άτομα που εκπροσωπούν 208 χώρες, 6.100 διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών, 320 ομιλητές, 3.500 δημοσιογράφοι και πάνω από 2.300 εταιρείες.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Βαρκελώνη καθώς κατασκευαστές από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν την τελευταία τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και τα νέα προϊόντα τους.

Στην έκθεση που γίνονται οι ανακοινώσεις νέων smartphones, καινοτομιών σε κάθε τομέα και κυρίως το δίκτυο 5G και η wearable τεχνολογία, συμμετέχουν αρκετές τουρκικές εταιρείες.

Πέρα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, στην έκθεση συμμετέχει και ο τουρκικός κατασκευαστής smartphone Vestel η οποία αναμένεται να ανακοινώσει το νέο της κινητό. Ξένοι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις τεχνολογικές εξελίξεις στην Τουρκία.

Η Turkcell και Türk Telekom θα παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η 5η γενιά τεχνολογίας κινητών επικοινωνιών (5G) θα είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα της MWC 2018

H Argela, θυγατρική της Türk Telekom, θα παρουσιάσει τις νέες τεχνολογίες υποδομής που ανέπτυξαν Τούρκοι μηχανικοί.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου.


Λέξεις-κλειδιά: Mobile World Congress

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ