Crna Gora: TIKA podijelila ramazanske pakete za 150 romskih porodica

Koordinator TIKA-e u Crnoj Gori Ahmet Altun je na dodjeli paketa izjavio riječi zadovoljstva zbog mogućnosti pružanja pomoći porodicama romske populacije u Crnoj Gori u vrijeme mjeseca Ramazana.

Crna Gora: TIKA podijelila ramazanske pakete za 150 romskih porodica

Turska Agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) podijelila je u Podgorici ramazanske pakete osnovnih životnih namirnica za 150 porodica romske populacije u Crnoj Gori.

Dodjeli paketa prisustvovali su ambasador Republike Turske u Crnoj Gori Serhat Galip, reis Islamske Zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić, predsjednik udruženja Roma u Crnoj Gori Isen Gaši, kao i predstavnici TIKA-e. 

Koordinator TIKA-e u Crnoj Gori Ahmet Altun je na dodjeli paketa izjavio riječi zadovoljstva zbog mogućnosti pružanja pomoći porodicama romske populacije u Crnoj Gori u vrijeme mjeseca Ramazana i naglasio da TIKA predstavlja ruku pomoći i prijateljstva Turske svim narodima u Crnoj Gori. 

Predsjednik udruženja Roma u Crnoj Gori Isen Gaši se zahvalio narodu Republike Turske na dodjeli vrijednih paketa romskoj populaciji i izjavio da Turska i TIKA podržavaju u mnogim projektima romsku populaciju u Crnoj Gori. Povezane vijesti